Virginia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Virginia

Nekretnina na prodaju u Virginiji

Graniči Virginiu na jugoistok, Kentucky na jugozapadu, Ohio na sjeverozapadu, Pennsylvania na sjeveru i Maryland na sjeveroistoku.

Trebate li živjeti na mirnom mjestu? Tražite nekretninu za prodaju u Virginiji? Zatim ne možete uzeti informacije o svom tržištu nekretnina, ali i geografiji, kulturi, običajima i tradicijama.
Virginia je država na jugoistoku Sjedinjenih Država i proteže se od zaljeva Chesapeake do Appalachians, s dugim protežu atlantske obale. To je jedna od prvih trinaest američkih kolonija, s povijesnim spomenicima kao što su Monticello, poznata plantaža Charlottesvillea od osnivačkog oca Thomas Jeffersona. Jamestown Settlement i Colonial Williamsburg žive muzeji.

2017 je vidio cijene stanova ići gore i dolje u Sjevernoj Virginiji, a prognoze ponavljaju da će Virginia tržište nekretnina održati taj trend u 2018. To je tržište povoljno za prodavatelja u državi Virginia ove godine, ali trenutno niske kamatne stope su istodobno dobar trenutak za kupce.

Uvijek postoje i drugi čimbenici koji utječu na tržište nekretnina u određenom području. Kupnja kuće uvijek je bila dobra investicija, ne samo za dodavanje u vašu imovinu, već za porezne olakšice u smislu poreznog vremena.

Postoji nekoliko čimbenika koji utječu na tržište nekretnina 2018. u Virginiji i važno je da znate želite li se preseliti ovdje i ako ste zainteresirani za prodaju nekretnina u Virginiji.

Na tržištu nekretnina u Virginiji već se povećava 2018., i čini se da se stalno poboljšava u odnosu na 2017. godinu.

Južna Virginia nudi nižu prosječnu tržišnu cijenu za domove. Kuće ostaju na tržištu neobično dulje, do 55 dana, posljednjih mjeseci. Međutim, ovo je pad od 10% u odnosu na prethodnu godinu. Ovaj se postotak može lako mijenjati s padom troškova stanovanja.

Izvješće udruge Realtor u Virginiji u trećem tromjesečju pokazalo je da će novi kupci nekretnina koji se prodaju u Virginiji možda teško prosječne cijene kuća. To znači da je to dobro tržište za prodavače i ljude s novcem za ulaganje u nekretnine za prodaju u Virginiji, ali nema puno za one koji žele povoljan dom. Ipak, prodaja se povećala na kraju 2017. godine, u stvari, tržišni volumen od početka godine pokazao je porast od 8%.

Ako tražite nekretninu za prodaju u Virginiji, trebate znati koja su najbolja dva mjesta za život u Virginiji.

Virginia nudi plaže, planine i još mnogo toga. Kada dođete za kupnju nekretnine za prodaju u Virginiji, postoji nekoliko mjesta koje treba razmotriti prije.

Jedno od tih mjesta je Virginia Beach.

Područje Virginia Beach ima prosječnu vrijednost imovine koja je u prošloj godini porasla za više od 2%. Povećanje od 1,5% očekuje se do 2018. godine.

Još jedno lijepo mjesto za odlučivanje o životu i traženju nekretnina za prodaju u Virginiji je Fairfax County.

Prošlog srpnja prosječna prodajna cijena za dom u Fairfax županiji porasla je za 6%. Trenutna prosječna prodajna cijena je 3% niža nego u lipnju.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 36451

Prodaja Mobilna kućica, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

19,525.71HRK
Prodaja
Mobilna kućica

1.86 m²
ZNATE LI DA JE 100% MOGUĆE ŠTO MOGU KUPITI SUVREMENU KONTEJNU KUĆU U AMERICI, A SAMO 7 DANA DOBITI U KUBU? ! ŠPANJSKI READERI I ZVUČNICI NAPRAVITI...
Cod. 11645

Prodaja Vila, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

13,328,640.00HRK
Prodaja
Vila

610 m²
Cijeli objekt '
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB