Virginia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Virginia

Nekretnina na prodaju u Virginiji

Graniči Virginiu na jugoistok, Kentucky na jugozapadu, Ohio na sjeverozapadu, Pennsylvania na sjeveru i Maryland na sjeveroistoku.

Trebate li živjeti na mirnom mjestu? Tražite nekretninu za prodaju u Virginiji? Zatim ne možete uzeti informacije o svom tržištu nekretnina, ali i geografiji, kulturi, običajima i tradicijama.
Virginia je država na jugoistoku Sjedinjenih Država i proteže se od zaljeva Chesapeake do Appalachians, s dugim protežu atlantske obale. To je jedna od prvih trinaest američkih kolonija, s povijesnim spomenicima kao što su Monticello, poznata plantaža Charlottesvillea od osnivačkog oca Thomas Jeffersona. Jamestown Settlement i Colonial Williamsburg žive muzeji.

2017 je vidio cijene stanova ići gore i dolje u Sjevernoj Virginiji, a prognoze ponavljaju da će Virginia tržište nekretnina održati taj trend u 2018. To je tržište povoljno za prodavatelja u državi Virginia ove godine, ali trenutno niske kamatne stope su istodobno dobar trenutak za kupce.

Uvijek postoje i drugi čimbenici koji utječu na tržište nekretnina u određenom području. Kupnja kuće uvijek je bila dobra investicija, ne samo za dodavanje u vašu imovinu, već za porezne olakšice u smislu poreznog vremena.

Postoji nekoliko čimbenika koji utječu na tržište nekretnina 2018. u Virginiji i važno je da znate želite li se preseliti ovdje i ako ste zainteresirani za prodaju nekretnina u Virginiji.

Na tržištu nekretnina u Virginiji već se povećava 2018., i čini se da se stalno poboljšava u odnosu na 2017. godinu.

Južna Virginia nudi nižu prosječnu tržišnu cijenu za domove. Kuće ostaju na tržištu neobično dulje, do 55 dana, posljednjih mjeseci. Međutim, ovo je pad od 10% u odnosu na prethodnu godinu. Ovaj se postotak može lako mijenjati s padom troškova stanovanja.

Izvješće udruge Realtor u Virginiji u trećem tromjesečju pokazalo je da će novi kupci nekretnina koji se prodaju u Virginiji možda teško prosječne cijene kuća. To znači da je to dobro tržište za prodavače i ljude s novcem za ulaganje u nekretnine za prodaju u Virginiji, ali nema puno za one koji žele povoljan dom. Ipak, prodaja se povećala na kraju 2017. godine, u stvari, tržišni volumen od početka godine pokazao je porast od 8%.

Ako tražite nekretninu za prodaju u Virginiji, trebate znati koja su najbolja dva mjesta za život u Virginiji.

Virginia nudi plaže, planine i još mnogo toga. Kada dođete za kupnju nekretnine za prodaju u Virginiji, postoji nekoliko mjesta koje treba razmotriti prije.

Jedno od tih mjesta je Virginia Beach.

Područje Virginia Beach ima prosječnu vrijednost imovine koja je u prošloj godini porasla za više od 2%. Povećanje od 1,5% očekuje se do 2018. godine.

Još jedno lijepo mjesto za odlučivanje o životu i traženju nekretnina za prodaju u Virginiji je Fairfax County.

Prošlog srpnja prosječna prodajna cijena za dom u Fairfax županiji porasla je za 6%. Trenutna prosječna prodajna cijena je 3% niža nego u lipnju.

  •  
    Selio se u Virginia. Izaslanstvo i živi u Virginiji

      Nastavljajući analizirati različita stanja koja idu u konstelaciju čudesnog američkog naroda, svakako se ne bismo mogli baviti jednim od njih. Na istočnoj obali, zapravo, postoji jedinstvena stvarnost te vrste, koju treba otkriti. Jedna od prvih trinaest američkih kolonija, bogata povijes ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 36451

Prodaja Mobilna kućica, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

22,770.05HRK
Prodaja
Mobilna kućica

1.86 m²
ZNATE LI DA JE 100% MOGUĆE ŠTO MOGU KUPITI SUVREMENU KONTEJNU KUĆU U AMERICI, A SAMO 7 DANA DOBITI U KUBU? ! ŠPANJSKI READERI I ZVUČNICI NAPRAVITI...
Cod. 11645

Prodaja Vila, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

13,545,900.00HRK
Prodaja
Vila

610 m²
Cijeli objekt '
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

3,362,376.70HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

5 m²
Riva, Kuća
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB